Nyhet

Demi Lovato innlagt på sykehus

GAFFA.no - alt om musikk.

Flere medier rapporterer at den amerikanske popstjernen er blitt kjørt til sykehuset grunnet en heroinoverdose.

Ifølge det amerikanske mediet TMZ har myndighedene bekreftet overfor dem at Demi Lovato ble kjørt til et sykehus i Los Angeles etter en angivelig heroinoverdose.

Politiet i byen har brekreftet overfor The Independent at de har mottatt en nødtelefon angående en 25-årig kvinne i Hollywood Hills, hvor Lovato bor.


Lovato skal ha blitt hentet av ambulanse i sitt eget hjem i Hollywood Hills, og ble dermed fraktet til et lokalt sykehus.

Åpen om problemene

Sangerinnen har i flere år kjempet med stoffmisbruk, og hennes nyeste singel, Sober, indikerer dessverre at Lovato er falt tilbake i sitt gamle mønster.


«Momma, I'm so sorry, I'm not sober anymore.»

LES OGSÅ: Kim Larsen avlyser alle konserter i Norge.

Demi Lovato har vært åpen om sitt stoffmisbruk, som startet allerede da hun kun var 17 år gammel. I 2010 begynte hun på avvenning og lot fansen komme tett på henne og hennes problemer i dokumentaren «Demi Lovato: Simply Complicated fra 2012».


Oppdatering: 

I en uttalelse til NBC News sier en talsperson for Lovato at det står bra til med henne.

«Demi er våken og sammen med familien, som vil takke alle for kjærligheten, bønnene og støtten. Noe av informasjonen som spres er uriktig og de ber om at privatlivet respekteres», heter det i uttalelsen.


ANNONCE