Nyhet

Shania Twain snakker ut om «dominerende» menn i musikkbransjen

GAFFA.no - alt om musikk.

— Det er skummelt først og fremst ... ydmykende.

I lys av avsløringene om seksuell trakassering og etterforskningen av voldtekt angivelig begått av den kjente Hollywood-produsenten Harvey Weinstein har det også dukket opp skjeletter i skapet i andre deler av underholdningsbransjen.

Søndag gikk den islandske artisten Björk ut på Facebook og snakket om sin erfaring med den danske regissøren Lars Von Trier, beskyldninger som har blitt avvist av Von Trier. Nå følger den album- og norgesaktuelle artisten Shania Twain etter.


LES OGSÅ: Nick Cave trollbandt Oslo Spektrum.

I et nytt intervju med den britiske avisen Metro forteller Twain om negativ erfaring med «dominerende» menn i musikkbransjen.

— Da jeg var yngre havnet jeg ofte i situasjoner hvor menn i bransjen ville prøve å dominere meg, fysisk. Det er en forferdelig følelse. Jeg slapp alltid unna uskadet, men på det psykologiske nivået er det skremmende og stygt, sier hun blant annet i intervjuet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Det er skummelt først og fremst ... ydmykende. Ingenting blir gjort med det fordi du ikke føler at du er i stand til å gjøre noe med det.


LES OGSÅ: Cher spiller i nye «Mamma Mia».

I forrige måned gjorde Shania Twain comeback med albumet Now, hennes første studioalbum siden 2002. Til neste år kommer hun til Norge for å opptre i Oslo Spektrum. Konserten går av stabelen 16. oktober 2018, kunne arrangørene i Live Nation melde i forrige uke.

ANNONCE