Nyhet

Her er de første åtte navnene til Øyafestivalen 2018

GAFFA.no - alt om musikk.

Oslo-festivalen letter på sløret med det første artistslippet til neste års festival.

I dag er det endelig klart for en første smakebit på programmet til Øyafestivalen, som årlig arrangeres i Tøyenparken sentralt i Oslo. Arrangørene bak festivalen kan i første omgang by på åtte artistnavn med både norske og internasjonale artister og band i miksen.

LES OGSÅ: Father John Misty til Norge.


Sivert Høyems nye bandprosjekt Paradise er bekreftet sammen med Store P og duoen Smerz. I tillegg er det booket inn fem amerikanske navn med Converge, Brockhampton, No Name, Chelsea Wolfe og ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead.

Sistnevnte skal fremføre 2002-albumet Source Tags & Codes i sin helhet, melder arrangørene.

— Disse åtte navna er en meget god start på neste års Øya-program. Det jobbes på spreng med å få på plass mange høydepunkter allerede før jul, både helt ferske artister og etablerte favoritter, uttaler festivalens pressesjef Jonas Prangerød overfor GAFFA.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Øyafestivalen 2018 går av stabelen i Tøyenparken 7. til 11. august. Billettsalget til festivalen starter torsdag denne uka på Ticketmaster.


LES OGSÅ: Runder av året med eksklusiv vinylutgivelse.

Arrangørene bak festivalen lover flere slipp før jul - så da er det bare å vente spent på hva festivalnissen bringer i desember.

ANNONCE