Filmaktuelle Jennifer Lopez:

– Har ikke tid til å gifte meg

Jennifer Lopez er filmaktuell igjen.
Jennifer Lopez har det så travelt med å spille inn filmen «Marry Me» at hun ikke har tid til å gifte seg med forloveden Alex Rodriguez.

«Marry Me» er en romantisk komedie, der Lopez (50) har Owen Wilson som motspiller.

– Filmen har et album som følger det, så jeg har det litt travelt nå. Og frem til oktober har han World Series i baseball. Det gjenstår for oss å finne en dag, finne en tid, og holde den av, men vi snakker definitivt om det, sier Lopez ifølge Entertainment Weekly.

Paret har datet siden februar 2017, og i mars i år fridde Rodriguez (44).

LES OGSÅ: Sjokknyhet fra Nicki Minaj.

– Ekteskap er viktig for oss begge. Vi kommer begge fra tradisjonelle familier og ønsker det. Alle vil ha noen å bli gamle sammen med. Når alt kommer til alt: Hvor mye kan du jobbe, hvor mye kan du tjene, og hvilken rolle spiller det? Virkelig ingen, sier Lopez i intervjuet med bladet ES.

Foto:Danny Moloshok | Reuters | NTB Scanpix
Den amerikanske artisten Jennifer Lopez (49) har forlovet seg med den tidligere baseballstjernen Alex Rodriguez (43).

Har råd til bryllup

Forlovelsesringen hennes er anslått til å være verdt opp mot fem millioner dollar, og det kommende ekteparets samlede verdier kan ifølge nettstedet Money komme opp i solide summer:

Jennifer Lopez antas å ha en formue på 400 millioner dollar, og Forbes anslo at hun i fjor hanket inn 47 millioner dollar i inntekter.

LES OGSÅ: Med et snev av gammel storhet.

Rodriguez, kalt A-Rod, skal ifølge samme nettsted ha tjent 600 millioner dollar i løpet av sin aktive spillerkarriere. Nettoverdien hans ble i 2017 anslått til 300 millioner dollar, står det videre å lese.

(©NTB)