«High Fidelity» kommer som TV-serie – med kvinnelig hovedrolle

Zoe Kravitz i rollen som musikknerden Rob i TV-serien "High Fidelity".
Nick Hornbys store boksuksess ble også smidd om til en svært populær film. Nå skal TV-serien basert på bestselgerromanen «High Fidelity» få prøve seg – med Zoe Kravitz i hovedrollen.

Serien «High Fidelity» får premiere i Norge 4. juni, og i rollene ser vi Zoe Kravitz, Jack Lacy og Kingsley Ben-Adir.

Serien følger, som i boken, Rob – som lever og ånder for musikk og driver platebutikk. Men det er gjort en vri i TV-serieformatet: Her er Rob en kvinne som går sitt kjærlighetsliv nærmere etter i sømmene.

«Robs første date med kjekke Clyde, går helt galt, og Rob havner i en følelsesmessig bakevje, der hun prøver å rangere de fem mest hjerteskjærende bruddene hun har opplevd fra barndomskjæresten Kevin Bannister til den perfekte matchen, Russell «Mac» McCormack», heter det om handlingen.

TV-serien «High Fidelity» kommer fra serieskaperne Sarah Kucserka og Veronica West og her hjemme er det TV 2 Sumo som skal vise den 10 episoder lange serien.

Følger i mammas fotspor

Zoe Kravitz har berømte foreldre, og har etter hvert selv også gjort karriere som skuespiller. Vi har sett henne i seirer som «Big Little Lies» og «Californication».

Pappa er musiker og skuespiller Lenny Kravitz, og mamma Lisa Bonet hadde faktisk en viktig rolle i den originale filmatiseringen av «High Fidelity» som kom ut for 20 år siden med John Cusack i hovedrollen som Rob, som Zoe nå skal spille.

(©NTB)