Netflix følger opp suksess-serien «Hjem til jul»

I dag bekrefter strømmetjenesten at det blir en ny sesong av «Hjem til jul». Serien er den mest sette Netflix-serien i Norge noen gang.

Det skriver VG.

Ifølge avisen vil både Ida Elise Broch og artist Gabrielle Leithaug være med i sesong to. Førstnevnte spiller hovedrollen Johanne, mens Leithaug hadde sin skuespillerdebut som Johannes samboer og største datingpådriver, Jørgunn.

Oppfølgersesongen skal hete «Hjem til jul 2» og vil være en fortelling mot julaften 2020.

LES OGSÅ: Lager oppfølger-serie til en av tidenes skumleste filmer.

Nyheten vil nok falle i god jord  hos mange norske seere: Da Netflix avslørte hvilke filmer og serier som slo best an blant norske seere i 2019, var nettopp «Hjem til jul» å finne øverst på listen. Seriens regissør, Per-Olav Sørensen, sier nå i en kommentar til VG at det er den mest sette Netflix-serien i Norge noen gang.

Foto:Geir Dokken
Hovedrolleinnehaver Ida Elise Broch og regissør Per-Olav Sørensen startet innspilling for «Hjem til jul» i mars 2019.

Så behov for romantisk juleunderholdning for voksne

«Hjem til jul» handler om 30 år gamle Johanne som er lei av spørsmål om kjærlighetslivet og samfunnets forventinger. Hun gir likevel etter for presset og begir seg ut på en desperat jakt etter å finne en partner hun kan ta med seg hjem til jul.

– Det lages fryktelig mange julefilmer for barn, så vel som parodier à la «Blodfjell», men lite av romantisk juleunderholdning for voksne. Det har vi importert voldsomt mye av fra USA og Storbritannia, men jeg tror vi er nødt for å dikte også våre egne slike historier, uttalte Sørensen tidligere i år.

I tillegg til Broch og Leithaug finner vi både norske, svenske og amerikanske skuespillere. Felix Sandman, Kingsford Siayor og Mads Sjøgård Pettersen spiller potensielle partnere i den seks episoder lange dramakomedien.

Fikk du med deg denne?