Seriesuksessen fornyet for en fjerde sesong

Hovedrolleinnehaverne i «Killing Eve», Sandra Oh og Jodie Comer, fotografert i 2018.
BBC America flesket til og bestilte en fjerde sesong av «Killing Eve» – samtidig som premieren for tredje runde med leiemorderdrama er måneder frem i tid.

Dermed er det klart for mer dødelig katt og mus-moro mellom Sandra Ohs karakter Eve Polastri og leiemorderen Villanelle, spilt av Jodie Comer – og det til langt uti 2021, skriver Deadline.

I siste episode av andre sesong ligger Eve tilsynelatende livløs igjen på bakken etter et møte med Eve – som skjøt henne i ryggen.

LES OGSÅ: Trekker Ari Behn-serie fra nettet.

Men det går visst bra, skal man tro Sandra Ohs uttalelser til bladet Porter.

– Så, innlysende, dør jeg ikke, røpet Oh, og fastslår at den kommende tredjesesongen «i hovedtrekk handler om å vende tilbake etter det, følelsesmessig».

– Hvordan kunne vi ikke ha massiv tro på «Killing Eve»?

Det sier Sarah Barnett, president i AMC Networks Entertainment Group og AMC Studios, og påpeker:

– Serien har vunnet mye i enhver større prisutdeling, og er den serien som har økt mest på amerikansk fjernsyn de siste seks årene.

LES OGSÅ: NRK vant kampen om seerne i 2019.

Tredje sesong av serien får premiere i løpet av våren. De nye rundene med «Killing Eve» følger tradisjonen – og har kvinnelige manusforfattere:

Mens den nye storstjernen Phoebe Waller-Bridges skrev første sesong, fulgte Emerald Fennel på i andresesong som hovedforfatter. I tredje sesong blir det Suzanne Heathcotes som står for manusansvar, mens nok en ny kvinnelig manusforfatter sies å være klar for runde fire.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)