Bryter stillheten etter skandalen som rystet Hollywood

Olivia Jade Giannulli fotografert sammen med sin berømte mor Lori Loughlin i februar 2019.
Lori Loughlins datter Olivia Jade Giannulli har brutt stillheten og la søndag ut sin første YouTube-video på åtte måneder, i kjølvannet av collegeskandalen.

I videoen som har fått navnet «hei igjen» sier 20-åringen at hun var livredd for å filme den, og at hun gjerne vil gå videre med livet sitt etter skandalen.

«Full House»-skuespiller Lori Loughlin og hennes ektemann, klesdesigner Mossimo Giannulli, er tiltalt for å ha betalt 500.000 dollar, rundt 4,5 millioner kroner, for å sikre sine to døtre plass på University of Southern California ved at de ble oppført som rekrutter på universitetets rolag, til tross for at ingen av jentene drev med roing.

LES OGSÅ: Duket for ny festival i Oslo.

I den to minutter lange videoen sier Giannulli at hun vet at hun på et tidspunkt må ta opp det som har kommet fram, men at hun nå ikke har lov å prate om det.

Giannullis foreldre er også tiltalt for å ha inngått et forbund om å bestikke offentlige tjenestemenn. Flere andre er også tiltalt i samme sak.

Videoen har hatt nesten 1 million visninger på ti timer. Den forrige videoen Giannulli la ut var for åtte måneder siden. YouTube-bloggeren har 1,9 millioner følgere.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)