Skal lage ny serie av true crime-suksessen «The Staircase» – med legende i hovedrollen

Filmstjernen Harrison Ford fotografert i forbindelse med premieren til «The Secret Life of Pets 2» i Los Angeles.
Mange har sett «The Staircase» på Netflix det siste året. Nå skal det lages en ny serie basert på dokumentarserien. Selveste Harrison Ford skal angivelig gå inn som både skuespiller og produsent på prosjektet.

Det melder The Hollywood Reporter denne uken.

Serien «The Staircase» kom først ut i 2004 og tar for seg det mistenkelige dødsfallet til Kathleen Peterson og rettssaken i kjølvannet mot den hovedmistenkte i saken, hennes ektemann Michael Peterson.

LES OGSÅ: Mestermøte i Scorseses gangsterdrama.

Ifølge The Hollywood Reporter og Variety skal Harrison Ford være tilknyttet prosjektet både som skuespiller og produsent. Dette vil i så fall være hans første TV-rolle på over 25 år. Så langt har representanter for Ford og produksjonsselskapet Annapurna ikke kommentert ryktene.

Regissøren Jean-Xavier de Lestrade står bak «The Staircase» som først ble vist på Sundance i 2004. I 2013 ble det laget en to timer lang oppfølger til serien, før tre nye episoder ble lagt til i 2018.

Samme år la Netflix ut alle de 13 episodene som én serie.

LES OGSÅ: Hivju avslører «Game of Thrones»-hemmelighet.

Harrison Ford, som har brukt de siste årene på å gjenta noen av sine mest ikoniske roller inkludert Han Solo i «Star Wars: The Force Awakens» og Rick Deckard i «Blade Runner: 2049», var ofte å se i TV-serier tidlig i karrieren.

Hans siste rolle i en serie var et kort innhop i «The Young Indiana Jones Chronicles» i 1993.

Fikk du med deg denne?