Han skal spille Bill Clinton i den kommende sesongen av «American Crime Story»

Skuespiller Clive Owen fotografert i 2014. Den gang var han aktuell i HBO-serien «The Knick».
Britiske Clive Owen kommer til å klyve inn i rollen som USAs 42. president, Bill Clinton, i den kommende sesongen av «American Crime Story».

Det er Deadline som melder om rolleplanene for Owen, som dukker opp i en ny sesong av TV-serien der det ikke bare skal handle om politikk.

Det er nemlig Monica Lewinsky-affæren som skal under lupen, og sesongen har fått tittelen «Impeachment». Lewinsky selv stiller som produsent i tospann med serieskaper Ryan Murphy.

LES OGSÅ: Dette var Tarantinos favorittfilm i 2019.

«Impeachment» skildrer skandalen som rystet amerikansk politikk i 1998 da det ble kjent at Bill Clinton i flere år hadde hatt en seksuell relasjon med Det hvite hus-praktikanten, Monica Lewinsky.

Dette blir sesong tre av serien som tidligere har hatt sesonger som har tatt for seg rettssaken mot O.J. Simpson og drapet på Gianni Versace.

Rollen som Lewinsky har skuespilleren Beanie Feldstein tatt på seg. Hun ser du for tiden i filmen «Booksmart». Planlagt premiere er september neste år, men hvem som skal spille Hillary Clinton er så langt ikke kjent.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)