Kilder: «Venner for livet»-gjengen skal være klar for en gjenforening

«Venner for livet»-stjernene Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer sammen på scenen under Emmy-utdelingen i 2002.
For første gang skal både skuespillerne og serieskaperne ha takket ja til å medvirke i en «Venner for livet»-gjenforening. Det er den kommende HBO-strømmetjenesten HBO Max som skal ha fått samtalene i gang.

Det er The Hollywood Reporter som i natt har kunngjort at en «Venner for livet»-gjenforening er mer sannsynlig enn noensinne.

Kilder har overfor magasinet bekreftet at alle seriens stjerner, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman, skal være interessert i å medvirke.

LES OGSÅ: «Curb Your Enthusiasm» tilbake i 2020.

Nyheten kommer bare noen uker etter at Jennifer Aniston og Reese Witherspoon gjorde en «minigjenforening» som gikk viralt på Instagram. Sistnevnte, som også spiller med Aniston i den nye Apple-satsingen «The Morning Show», hadde en gjesterolle i «Venner for livet» (eller «Friends», som serien het i USA) som søsteren til Anistons karakter Rachel Green.

Foto:Lee Celano | AFP | NTB Scanpix
«Venner for livet»-stjernene i 2002.

«Venner for livet» var en stor suksess både i USA og Norge. Serien gikk fra 1994 til 2004 og har de siste årene vært tilgjengelig på strømmetjenesten Netflix.

Det er imidlertid HBO som har punget ut for senderettighetene fra og med 2020, og det er i denne anledning det diskuteres en gjenforening. Kildene til The Hollywood Reporter sier at det nærmest er sensasjonelt at alle de seks skuespillerne har sagt seg villige til å medvirke i en slik gjenforening, selv om forhandlingene ikke skal ha kommet helt i mål.

Tidligere har flere av skuespillerne vært uttalte motstandere av å ta opp «Venner for livet»-tråden.

Fikk du med deg denne?