Tar for seg legendarisk konsertopptreden i kommende episode av «The Simpsons»

Queen-gitarist Brian May delte den overraskende nyheten på sin Instagram-konto i forrige uke. Men episoden er foreløpig ikke sendt.

Animasjonsserien «The Simpson» skal ha fått tillatelse til å gjenskape Queens ikoniske Live Aid-konsert fra 1985 til en episode, komplett med Homer Simpson som Freddie Mercury. Det var Queen-gitarist Brian May som delte nyheten til sine to millioner følgere på Instagram, med lovnad om at episoden skulle sendes 6. oktober i USA.

Han delte også et bilde fra episoden.

LES OGSÅ: «The Simpsons»-komponist saksøker FOX.

Foreløpig har ikke Homers Queen-hyllest blitt vist på amerikansk fjernsyn, og flere fans skal ifølge Consequence of Sound ha uttrykket sin misnøye med dette på Twitter. Men fansen kan muligens se frem til et slikt innslag allerede denne helgen når en ny episode i den amerikanske animasjonsseriens 31. sesong skal sendes.

Live Aid var en stor veldedighetskonsert organisert av sir. Bob Geldof og Midge Ure med store artistopptredener på Wembley i London og John F. Kennedy Stadium i Philadelphia.

Noen av de største artistene i verden deltok på konsertene inkludert Queen, Black Sabbath (som ble gjenforent med vokalist Ozzy Osbourne for anledningen), David Bowie, U2, Simple Minds, Dire Straits, Elton John, The Who, Paul McCartney, Judas Priest, Neil Young, Bob Dylan, Duran Duran, Tina Turner, Led Zeppelin (med Phil Collins på trommer) og The Rolling Stones-medlemmene Mick Jagger, Keith Richards og Ron Wood.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Queen + Adam Lambert i Telenor Arena.

Queens opptreden på Live Aid i 1985 ble også gjenskapt til filmen «Bohemian Rhapsody», som ble en av fjorårets store kinosuksesser globalt.

Få et gjensyn med filmens trailer nedenfor.