Gladmelding til fansen:

Netflix bekrefter ny sesong av «Stranger Things»

Det blir mer av 80-tallet, russere, ungdomsdilemmaer og overnaturlige evner i den lille byen Hawkins når den populære serien "Stranger Things" fortsetter med en fjerde sesong.

Foreløpig er det ikke bekreftet en dato for når den fjerde sesongen vil være tilgjengelig. Det er bare noen måneder siden den tredje sesongen ble sluppet, så vi må helt sikkert vente til et godt stykke ut i 2020 eller kanskje til og med 2021 før vi får mer underholdning om alt som skjer i (og under) Hawkins.

«Stranger Things» er en av de mest populære seriene Netflix har, og derfor er det ikke overraskende at de nå har signert skaperne bak serien, Matt og Ross Duffer, til en flerårig avtale.

LES ANMELDELSEN AV SESONG 3: Pirrer stadig nostalgien, men er det nok?

– Vi er veldig glad for å fortsette samarbeidet med Netflix. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright og Matt Thunell tok en stor sjanse på oss og serien vår – noe som forandret livene våre for alltid. Fra det første pitch-møte til premieren på «Stranger Things 3» har Netflix-teamet vært helt fantastiske og sørget for støtte, veiledning og en kreativ frihet vi bare kunne drømme om. Vi kan nesten ikke vente med å fortelle flere historier sammen – men først skal vi altså en tur tilbake til Hawkins! sier Duffer-brødrene i en pressemelding.

Foto:Pressebilde | Netflix
Matt og Ross Duffer er brødrene som står bak «Stranger Things»-serien på Netflix.

Flere jern i ilden

Skuespillerne i serien kan vente seg et kraftig lønnshopp, og i følge The Hollywood Reporter er det snakk om mellom 250 000 og 350 000 dollar per episode for sesong 4. Det er Winona Ryder og David Harbor som tjener best av skuespillerne. Ikke dårlig med tanke på at de faktisk ikke var tiltenkt rollene i utgangspunktet.

LES MER: Disse var tiltenkt voksen-rollene i «Stranger Things».

Seriens hovedrolle, Eleven, spilles av Millie Bobby Brown. Hun er travel med andre prosjekter på siden, og nylig ble det kjent at hun og søsteren skal produsere film for Netflix.

LES MER: Millie Bobby Brown fra «Stranger Things» med ny Netflix-satsing.

Joe Keery, som spiller rollen som Steve Harrington, er også en travel mann. Han er i tillegg til skuespiller også musiker, og slapp tidligere i år ny musikk under artistnavnet Djo. Også Gaten Materazzo som spiller rollen som Dustin og Finn Wolfhard som spiller Mike er musikere på siden av skuespillerkarrieren.

LES MER: «Stranger Things»-stjerne gir ut ny singel.

Foto:Netflix
Stillbilde fra den tredje sesongen av «Stranger Things». Foran ser vi Millie Bobby Brown i rollen som Eleven.