He-Man blir Netflix-serie

Kevin Smith og Rob David fra Mattel TV annonserte nyheten He-Man fans har ventet på under Power-Con 2019.
Netflix har hentet inn Kevin Smith til å lage en ny serie om 80-tallshelten He-Man.

Serien, som blir en animert originalserie fra Netflix, vil kort fortalt plukke opp tråden der historien sluttet på 80-tallet.

Netflix og Mattel skal sammen lage denne serien som har fått navnet«Masters of the Universe: Revelation», og de har hentet inn Kevin Smith til å styre skuten. Smith er kanskje mest kjent som figuren Silent Bob i duoen Jay & Silent Bob som vender tilbake til lerretet med en ny film denne høsten.

LES OGSÅ: Hysterisk duo tilbake med ny film.

Mange husker helt sikkert He-Man, Orco, Battlecat, Man-at-Arms og Skeletor fra 80-tallet. «He-Man and the Masters of the Universe» var et av tiårets største varemerker i sin sjanger, med den populære animerte TV-serien, en leketøys-serie og alt som hørte med.

Det er dette som nå får en fortsettelse. Kevin Smith fortalte under lanseringen at han vil fortsette på noen av de løse trådene serien fra 80-tallet etterlot seg. Dermed får vi kanskje et gjensyn med denne ikoniske introen:

Filmatisert i 1987

«He-Man and the Masters of the Universe» ble spillefilm i 1987. Dolph Lundgren fikk hovedrollen som He-Man. Han dukket unna laserstråler og fektet seg gjennom utallige skurker på sin ferd for å stoppe Skeletor, spilt av Frank Langella. Courtney Cox hadde også en rolle i filmen.

Du kan se traileren til 1987-utgaven her: