Lanserer kampanje for å få tilbake Netflix-serie

Illustrasjonsbilde av logoen til strømmegiganten Netflix.
Da Netflix annonserte at den populære serien «The OA» ikke ville få en tredje sesong tok fansen affære.

Bare fire og en halv måned etter den andre sesongen av den kritikerroste serien «The OA» ble sluppet på Netflix kom de med nyheten om at den også ble den siste.

Dermed ser det ut til at fansen aldri får vite hvordan det egentlig går med serien fra Brit Marling og Zal Batmanglij. Eller gjør det egentlig det?

LES OGSÅ: Quentin Tarantino har laget en av årets beste filmer.

Brit Marling spiller selv hovedrollen som en adoptert blind kvinne som forsvinner i syv år. Når hun plutselig dukker opp igjen kan hun se, og har flere arr på ryggen og refererer til seg selv som «the OA».

Utfordrer virkelighetsoppfatningen

I den meget innovative serien fra Brit Marling og Zal Batmanglij tas seerne med inn i et flerdimensjonalt univers, og får virkelighetsoppfatningen sin utfordret. I løpet av de to sesongene flettes stadig flere historie-tråder sammen til et nettverk som har fått seere verden over til å trollbindes langt utover det vanlige.

I tillegg til Marling har skuespillerne Jason Isaacs, Emory Cohen, Scott Wilson, Alice Krige, Patrick Gibson, Brandon Meyer, Brandon Perea, Ian Alexander, Will Brill og Phyllis Smith roller i seriens to sesonger.

Gir ikke opp håpet

Flere fans har nå lansert en teori om at kanselleringen faktisk passer inn i seriens meta-univers, og bare er en del av en skreddersydd PR-kampanje som ender opp med en fortsettelse av historien som er ment å ha fem deler.

#TheOAisReal ble lansert, og hasjtaggen trendet raskt på Twitter. Kanskje har de rett, og dette bare er et ledd i en uvanlig markedsføring helt i tråd med virkeligheten(e) vi får servert i løpet av de 16 episodene som allerede er tilgjengelige.

Du må kanskje ha på deg sølvpapirlue for å virkelig tro på alle teoriene rundt dette, men det passer unektelig godt inn i seriens univers. Det gjenstår å se hvem som har rett.

LES OGSÅ: Elektronika-duo får boltre seg i Operahuset.

Brit Marling selv takket fansen og ga en forklaring på hvorfor hun plasserte «The OA» i det sjangerlandskapet hun gjorde på Instagram: