Ethan Hawke skryter hemningsløst av datterens innsats i «Stranger Things»

Arkivbilde: Ethan Hawke, her sammen med skuespillerkollega Angelina Jolie i 2004.
Eldstedatteren til skuespillerstjernene Ethan Hawke og Uma Thurman får skryt av kjendisene for innsatsen i tredje sesong av «Stranger Things».

Maya Hawke (21) spiller Robin, en tenåring som jobber i samme iskrembutikk som en av hovedkarakterene, Steve Harrington, spilt av Joe Keery.

Hun ender opp med å hjelpe Hawkings-gjengen i deres kamp mot det onde.

LES OGSÅ: GAFFAs anmeldelse av «Stranger Things 3».

I en pappastolt post på Instagram skriver Ethan Hawke:

– Noen av dere kan ha gått glipp av hennes i fjorårets BBC-produksjon av «Little Women». Noen av dere kan ha gått glipp av det hun gjorde på Juillard. Jeg vet om mange som gikk glipp av en rekke high school-oppsetninger – selv jeg gikk glipp av noen, og jeg er faren hennes. Noen av dere har kanskje hørt musikken hennes, andre ikke. Men damer og herrer, bli kjent med Maya Hawke. Hun er ekte vare.

Flere kjendiser kommenterte Ethan Hawkes skryt av datteren. Blant annet ga Laura Dern sitt besyv med om at 21-åringen er ekte vare, mens en av «Stranger Things»-stjernene, Finn Wolfhard, ifølge People skrev:

– Heia pappa!

LES OGSÅ: Netflix høstet kritikk i tobakkrapport.

Maya Hawke gjorde seriedebuten i «Little Women» i 2017, etter en modellkarriere der hun blant annet spilte i en reklamefilm for Calvin Klein-undertøy der hun vakte interessen til regissør Sophia Coppola.

Samtidig med «Stranger Things» blir hun også å se i rollen som navnløst blomsterbarn i Manson-sekten i Quentin Tarantinos nye film «Once Upon A Time in Hollywood».

(©NTB)