Hannah Gadsby:

Gjorde stor suksess på Netflix i 2018 – nå kommer hun til Norge

Hannah Gadsby gjorde suksess med Netflix-spesialen «Nanette» i fjor.
Mange fikk øynene opp for Hannah Gadsby etter at hennes forrige show, «Nanette», både ledet henne ut på veien i 18 måneder og ga henne mye oppmerksomhet gjennom Netflix i 2018. Nå er den australske komikeren klar for Oslo og Bergen.

I «Nanette» tok komikeren for seg det hun ser og erfarer av maktmisbruk og misogyni, både i hverdagsliv, politikk og kunst. Gjennom å kombinere humor med personlige avsløringer om kjønn, seksualitet og barndomstraumer, gjorde hun en helt egen vri på stand up-sjangeren.

Flere store medier var ute med lovord om showet, inkludert Washington Post, Vice og New York Times.

LES OGSÅ: Slik blir lyden av norsk sommer.

Nå er Gadsby ute på turné med oppfølgeren, som har fått tittelen «Douglas». Også denne har Netflix sikret seg rettighetene til å lage en ny spesial av, ifølge Esquire. I Norge står Folketeateret i Oslo og Grieghallen i Bergen på turnéoversikten hennes.

Det melder arrangørselskapet A Comic Soul i dag.

– Gadsby har solgt ut de fleste showene i Australia, New Zealand og USA på denne turnéen allerede. Hun har gått tilbake til røttene sine og leverer et hysterisk og engasjerende show, sier Sindre Pernell Norby i arrangørselskapet A Comic Soul til GAFFA.no.

Han legger til:

– Folketeateret og Grieghallen er ikke så stort, så vi anbefaler fans å være raske til billettkontoret.

LES OGSÅ: Toppscore til Aurora.

Hannah Gadsby står på scenen i Folketeateret søndag 10. november, før turen går videre til Grieghallen i Bergen tirsdag 12. november. Her blir det garantert kamp om billettene.

Billettsalget til begge showene starter fredag 14. juni, klokken 09:00 – via Ticketmaster.no.

Foto:A Comic Soul | Promo
Den australske komikeren Hannah Gadsby er klar for Oslo og Bergen med sitt nye show «Douglas».