Serieskaper snakker ut om tredje sesong av «The Handmaid’s Tale»

I den tredje sesongen av «The Handmaid´s Tale» drar June mot Washington D.C.
Spoiler-advarsel, for dere som ikke har sett sesong to!

På tirsdag tok serieskaper Bruce Miller og produsent Warren Littlefield en prat med nettstedet TheWrap om den kommende sesongen til «The Handmaid’s Tale» .

Her røper de at vi får se en mer ekstrem side av det brutale regimet samt livet etter frigjørelsen.

LES OGSÅ: GAFFAs intervju med Steven Van Zandt.

Sist vi så June valgte hun å bli i Gilead, i stedet for å flykte til Canada med sin nyfødte datter Nicole og tjenestepiken Emily. Junes førstefødte er fortsatt i regimet og hun vil gi et siste forsøk på å redde datteren sin.

Veien går dermed til Gileads knytepunkt, den fiktive versjonen av Washington D.C.

– Gilead på steroider

I intervjuet forteller Miller at de har valgt å filme i hovedstaden for å vise hvor ekstremt regimet faktisk kan bli.

– Det er en mer konservativ verden. Det er vanskelig å tro at det kan eksistere noe mer konservativt en det vi allerede har sett fra Gilead, men tjenestepikene i D.C har ikke lov til å prate, utdyper Miller.

Han forteller videre at alle karakterene må ta et oppgjør med seg selv og bestemme hvor vidt de vil fortsette i samme retning som samfunnet.

– Tidlig i skrivefasen så stemplet de D.C som Gilead på steroider. Vi tar ikoniske steder fra Washington, D.C., som Washington-monumentet og vrir de om til deler av Gilead, kommenterte Littlefield.

Varige mén

«The Handmaid’s Tale» har mottatt ros for måten serien setter fokus på menneskerettigheter og kvinnekamp. Det tredje kapittelet skal i tillegg forsøke å håndtere flyktninger og traumene de sitter igjen med fra hjemlandet.

– Vi har en bataljon av rådgivere som hjelper skribentene og Bruce slik at vi kan skape vår fiksjon ut i fra hendelser fra den virkelige verden. De tok oss gjennom en flyktnings erfaringer, informerte Littlefield til The Wrap.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Black Mirror» sesong fem.

Parallelt med Junes motstandsbevegelse følger serien reisen til Emily og Nicole. I sesong én ble tjenestepiken lemlestet for være lesbisk og en såkalt «kjønnssviker».

Serieskaperen snakket om hvordan Emily, selv som frigjort, aldri slipper unna Gileads tyranni.

– Du forlater Gilead, men det forlater aldri deg. Hun ble misbrukt, kommer hun til å ha et romatisk eller suksuelt liv, eller ikke? undrer Miller om Emilys fremtid.

De tre første episodene i tredje sesong av «The Handmaid’s Tale» slippes på HBO Nordic denne uken.

Foto:HBO Nordic
Offred er tilbake i sesong tre av «The Handmaid’s Tale» på HBO.