Nominert til gjeve TV-priser i Monte Carlo

MyAnna Buring og Anders Baasmo Christiansen fikk sine respektive roller skrevet for seg av manusforfatterne i «En natt». Det handler om en blinddate – og timene som følger.
Øystein Karlsens og Kristopher Schaus TV-serie «En natt» har høstet tre prisnominasjoner til TV-festivalen i Monte Carlo.

«En natt» skal 18. juni kappes om Golden Nymph-priser i klassene for Beste komedie, Beste kvinnelige skuespiller og Beste mannlige skuespiller, de to sistnevnte i kategorien for TV-komedier.

Det er Anders Baasmo Christiansen og MyAnna Buring som hadde hovedrollene i «One Night», som den NRK-sendte serien presenteres som ute.

LES OGSÅ: Filmfestivalen Oslo Pix med programslipp.

«En natt» er produsert av Anders Tangen i Viafilm. Øystein Karlsen og Kristopher Schau skrev manus sammen, mens Karlsen hadde regi. Også Agnes Kittelsen prøvde seg med regi på én episode av fortellingen om en blinddate, fortalt i realtime.

– Universelle, hverdagslige ting slår an, sa seriens produsent Anders Tangen, kjent fra «Dag», «Lilyhammer» og «Vikingane», til NTB før premieren i fjor.

Nylig vant Øystein Karlsen juryens internasjonale pris under Series Mania for sin nye serie «Exit», som kommer på NRK til høsten, ifølge pressemeldingen.

(©NTB)