Ny «Black Mirror»-trailer ute nå

Bilde fra den femte sesongen av Netflix-serien «Black Mirror».
I sommer kommer den etterlengtede femte sesongen av Netflix sin antalogi-serie om teknologiens mørke bakside.

Siden desember 2017 har publikum ventet i spenning på fortsettelsen av science fiction-serien «Black Mirror».

Antalogi-serien tar i hver episode for seg en fremtid hvor mennesker og høyteknologi møtes, på godt og, for det meste, vondt. Serien kan by på alt fra drapslystne robotbier til avanserte dating-simulatorer. Hele verdenen er farget av menneskets innerste og mørkeste fantasier.

LES OGSÅ: Nye «Star Wars»-planer bekreftet.

I dag slapp Netflix traileren til den femte sesongen som ankommer strømmetjenesten 5. juni.

Store navn involvert

Serieskaper Charlie Brooker kan by på tre nye fortellinger hvor blant annet norske Anne Sewitsky skal regissere en av dem.

På rollelista står det store navn som Anthony Macki, Topher Grace og Andrew Scott. Spesielt oppsiktsvekkende er det at sangeren Miley Cyrus returnerer til skuespillerkarrieren for å delta i den kommende sesongen.

Selv om serien har vært på pause siden 2017 er det ikke like lenge siden vi fikk nytt innhold fra «Black Mirror».

I fjor vinter premierte den interaktive filmen «Bandersnatch» hos Netflix. Filmen tilhører samme univers som serien, men er plassert i fortiden i stedet for en fjern fremtid.

Seeren bestemmer

Året er 1984, vi følger Stefan Butler som forsøker å lage et dataspill ut av favorittboken sin. Mens filmen spiller skal tilskueren bestemme hvilke valg Stefan skal ta for å oppnå drømmen sin.

Filmen begynner med å la deg velge hvilken frokostblanding som skal spises og spørmålene blir bare større og vanskeligere som tiden går.

LES OGSÅ: Disney tar full kontroll over strømmetjeneste.

Om du ikke klarer å vente helt til 5. juni kan du alltids forsøke å finne de fem alternative utfallene til «Bandersnatch» som kan ende i både sagnomsust suksess og en horribel død.

Foto:Jonathan Prime | Netflix
I desember 2017 ankom den fjerde sesongen av antalogi-serien «Black Mirror». Her er et stillbilde fra den «Star Trek»-inspirerte episoden «USS Calister».