HBO erkjenner tabben i «Game of Thrones»

«Game of Thrones» var en av de mest populære seriene på strømmetjenesten HBO.
Det har haglet med kommentarer på nettet: Det som ser ut som et pappkrus fra Starbucks er observert i en episode i den nye «Game of Thrones»-sesongen.

«Game of Thrones»-handlingen utspiller seg i et middelalderlignende univers der moderne kaffe latté-drikker selvfølgelig ikke inngår.

Det ble derfor både humoristiske utspill og krasse kommentarer på nett da kaffekruset likevel dukket opp, og nå erkjenner strømmetjenesten HBO at de har dummet seg ut. Men erkjennelsen kommer med et realt glimt i øyet, skriver The Wrap.

LES OGSÅ: Fansen raser etter Netflix-kansellering.

«Latté-kruset som synes i episoden var en feil. Daenerys hadde bestilt urtete», sier en representant for TV-giganten.

Foto:HBO | AP | NTB Scanpix
Mange seere reagerte på at det sto et starbucks-krus på dette bordet.

Pappkrusets eksistens ble først nevnt på nettsamfunnet Reddit, der en skarpøyd bruker fikk lagt ut en skjermdump av den korte sekvensen. Der ser man tydelig den moderne innretningen stå på bordet foran skuespilleren Emilia Clarke, som spiller Daenerys.

LES OGSÅ: Filmfestival i Oslo neste måned: Henter fram gull fra formatets storhetstid.

Det har også kommet spekulasjoner om hvorvidt scenen er produktplassering fra Starbucks’ side. Kaffekjeden selv har nemlig kastet seg på, og skriver på Twitter: «Ærlig talt er vi forundret over at hun ikke bestilte en dragon drink».

Dragon drink er en kald drikke, laget av dragefrukt (pitahaya-frukt), som kan bestilles på Starbucks.

(©NTB)