Kanye West sitt nye prosjekt høres ut som en spinnvill feberdrøm

Kanye West jobber med en ny serie for Showtime, hvor Jaden Smith skal spille rollen som en ung Kanye i en alternativ virkelighet.
Er verden klar for dette?

Det er nok få artister som beundrer seg selv så mye at vil lage en tv-serie om seg selv. Men Kanye West er definitivt en av dem. Akkurat nå jobber han med Showtime-serien «Omniverse», der skuespilleren Jaden Smith skal spille en ung Kanye i en «alternativ virkelighet», melder The Hollywood Reporter.

«Omniverse» beskrives som en antologi-serie med halvtimelange episoder som utforsker «the many doors of perception», og i første episode ligger fokus på egoet.

LES OGSÅ: Tinder lanserer ny festivalfunksjon.

Både Kanye og Jaden står oppført som executive-produsenter, men det gjør også stjernemanageren Scooter Braun – som jobbet med både West, Smith og stjerner som Ariana Grande og Justin Bieber – samt manusforfatteren Lee Sung Jin, som blant annet har jobbet med suksesserien «Silicon Valley».

Lee Sung Jin har uttalt følgende om serien i en pressemelding:

«Jeg er beæret over å få samarbeide med alle som er involvert i å vise frem en alternativ virkelighet gjennom øynene til en ung mann et sted i multiverset, én man også regner for å være en Kanye West. «Omniverse» utspiller seg ikke i vår verden og handler heller ikke om vår verdens Kanye West. I stedet leter vi etter en ny vinkling på alternative virkeligheter og bevisstheten, samt å utforske grensene for halvtimes-narrativet».

LES OGSÅ: Avslører detaljer om kommende Elvis-film.

Akkurat når dette bisarre prosjektet når strømmetjenestene er fortsatt litt uklart, så det gjelder å holde øynene åpne. Forhåpentligvis er det i denne virkeligheten, og ikke i den alternative, serien slippes.

Foto:Tord Litleskare | GAFFA
Kanye West fotografert under en konsert på Øyafestivalen i Oslo tilbake i 2011.