Netflix-stjerne til Norge

Stjernene i Netflix-satsingen «The Degenerates»: Yamaneika Saunders, Liza Treyger, Brad Williams, Big Jay Oakerson, Joey Diaz og Christina Pazsitzky.
Liza Treyger ble listet på Variety sin prestisjetunge «Top 10 Comics to Watch». I oktober kommer hun til Norge for første gang for å holde show på Latter.

Det melder arrangørselskapet A Comic Soul onsdag formiddag.

Treyger er kjent fra Louis C.K.-serien «Horace and Pete», «Comedy Knockout» og «Late Night with Seth Meyers». Hun har hatt sin egen komediespesial på Comedy Central og er for tiden aktuell i serien «The Degenerates» på Netflix.

LES OGSÅ: Netflix vurderer ny funksjonalitet.

Ifølge arrangørene av showet hennes på klubbscenen Latter i Oslo er Liza Treygers «kostelige selvironi rundt feminisme bevisst for å få kvinner til å føle seg mer komfortable med kropp og sex».

– Liza har imponert oss stort og karrieren hennes har virkelig begynt å skyte fart i USA. Det var derfor viktig for oss å introdusere henne for det europeiske publikumet før hun ble for opptatt der borte, sier Sindre Pernell Nordby i A Comic Soul overfor GAFFA.no.

Komikeren jobber, ifølge arrangørene, med et show basert på hennes egne ungdomsår i hjembyen Chicago. Hun emigrerte nemlig med sin familie fra Ukraina til USA under den sovjetiske splittelsen i 1990 og vokste opp Chicagos forstad.

Allerede på High School ble Liza omtalt som klassens klovn, men begynte først å opptre som student og fikk en stor følgerskare i Chicago før hun flyttet til New York der karrieren tok et nytt nivå.

LES OGSÅ: HBO unngår kontrovers.

Showet på Latter går av stabelen tirsdag 1. oktober, og billettsalget starter fredag 26. april.