HBO unngår kontrovers ved å legge ut melding før sesongens andre GoT-episode

«Game of Thrones» var en av de mest populære seriene på strømmetjenesten HBO.
Strømmetjenesten la ut en Twitter-melding i forkant av episoden for å understreke at karakteren Arya Stark, som var et barn da «Game of Thrones» begynte å rulle, er gammel nok – ikke bare til å drepe fiendene sine, men også til sex.

HBO la noen timer i forkant av fantasyseriens andre episode ut en Twitter-melding, der man listet opp hva man 18-åring i Westeros bør ha vært igjennom.

Alt med tydelig adresse Arya Stark, karakteren som Maisie Williams (22) spiller.

Blant annet ha en kjæledegge, flyttet for seg selv, reist mye, vært blind en stund, hatt en drapsliste – og krysset av for minst tre mennesker, og utgitt seg for å være av motsatt kjønn.

LES OGSÅ: Regissør-legende støtter piratkopiering.

IndieWire melder at HBO på denne måten unngikk noen kontrovers om hvilken alder Arya er, når åttende sesong er over oss – og andre episode satte henne i en splitter ny situasjon:

Til sengs med en mann for første gang.

Den seksuelle lavalderen er 18 år i noen amerikanske stater, og muligens forventet HBO seg kontrovers. Og ifølge The Independent var det ganske riktig en del «GOT»-fans som stusset over sengescenen nettopp med tanke på hvor gammel Arya-karakteren var.

LES OGSÅ: Intervju med regissør Isabella Eklöf.

– Jeg håper virkelig Arya var gammel nok, skriver for eksempel BJGaddour , før kroppsbyggeren bak denne Twitter-kontoen deretter lar seg fascinere av at Tormund Giantsbane (naturligvis spilt av Kristoffer Hivju) røper årsaken til at både tilnavnet og styrken sin:

Nemlig at han etter å ha drept en kjempe som 10-åring, ble ammet av kjempens kone i tre måneder.

Foto:AP | NTB Scanpix
Arya, spilt av Maisie Williams, slik hun ser ut i åttende sesong – der hun ifølge HBO har fylt 18 år, og slik hun så ut da serien begynte.

(©NTB)