Skandalen fører til forsinkelser for storstilt Netflix-satsing

Felicity Huffman har erkjent seg skyldig ii opptaksjuks og kan forvente fengselstid. Oppstyret gjør nå at Netflix utsetter premieren på en ny serie med Huffman ombord.
En amerikansk skandale forsinker en stor Netflix-satsing, melder Variety.

Skuespiller Felicity Huffman har sammen med 13 andre innrømmet skyld i USAs største sak om opptaksjuks. De 14 er blant 50 personer bestående av rike foreldre og trenere som er tiltalt for å ha jukset og betalt bestikkelser for å få barna sine inn på eliteuniversiteter som Yale og Stanford.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Hellboy».

Oppstyret rundt opptaksjukset fører nå til at Netflix utsetter premieren av storsatsingen «Otherhood». Felicity Huffman spiller nemlig en av rollene i serien – og nå er premieren flyttet fra april til august, melder filmbransjebladet.

I serien spiller også Patricia Arquette og Angela Bassett.

Mandag inngikk «Frustrerte fruer»-stjernen Huffman en avtale med påtalemyndigheten hvor hun innrømmet skyld. Som belønning lovet aktoratet en fengselsperiode «på den lave siden» av de fire til ti månedene hun kan forvente seg.

LES OGSÅ: Ny konsertserie i Oslo.

Også skuespiller Lori Loughlin, kjent fra TV-serien «Under samme tak», er mistenkt i opptaksjuks-saken.

Foto:Jim Cooper | Jordan Strauss | AP | NTB Scanpix
Felicity Huffman og Lori Loughlin er mest kjent for sine roller i henholdsvis «Desperate Housewifes» og «Full House». Nå er begge involvert i det som beskrives som en av de største svindelsakene i forbindelse med skoleopptak i amerikansk historie.

(©NTB)