Jeremy Renner ligger an til å få sin egen superheltserie

Jeremy Renner sammen med Scarlett Johanson i «The Avengers».
Disneys kommende strømmetjeneste later til å ha sikret seg enda en superhelt som får sin egen serie - nemlig Jeremy Renner som bueskytende Hawkeye.

Ifølge Variety er Disney i ferd med å utvikle serien om Marvel Comics-karakteren, som Jeremy Renner har spilt på filmer for det store lerretet allerede siden «Thor».

Deretter dukket Renner opp både i «Avengers», «Avengers: Age of Ultron» og «Captain America: Civil War».

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Hellboy».

Det skal angivelig være snakk om en eventyrserie der Hawkeye, som lyder det sivile navnet Clint Barton, vil gi stafettpinnen videre til Kate Bishop – som hører med til gruppen kalt Young Avengers.

Verken Disney eller Renner har ønsket å kommentere den kommende Hawkeye-serien overfor Variety.

Strømmetjenesten Disney+ later til å kjøre på med superheltserier.

Tidligere er det meldt at Marvel-karakterer som Falcon, Winter Soldier, Loki, Vision og Scarlet Witch alle får egne serier på mellom seks og åtte episoder – som alle skal produseres av Marvel Studios og Kevin Feige.

LES OGSÅ: Zombiefilm til Cannes.

Dermed trakk Netflix ut pluggen for sine Marvel-serier, skriver Variety:

Etter å ha kjørt sitt eget Marvel-løp med show som «Daredevil», «Jessica Jones», «Luke Cage», «Iron Fist» og «The Punisher», er alle blitt kansellert i løpet av de siste månedene.

Foto:Danny Moloshok / Reuters / NTB Scanpix
Scarlett Johansson – her med Stan Lee på premieren på «Marvel’s The Avengers» i 2012 – sørger over den avdøde tegneserielegenden. Begge to blir imidlertid å se i den nye «Avengers»-filmen.

(©NTB)