Hun spiller hovedrollen i Netflix’ nye norske originalserie

Ida Elise Broch spiller hovedrollen i Netflix-serien «Heim til jul».
Strømmetjenesten fortsetter å satse på norske dramaserier.

Tidligere denne uken startet innspillingen av Netflixs første norskspråklige dramaserie, «Ragnarok», i Odda. Fredag ble det annonsert at enda en norsk serie er i gang. Denne gang på Rørås.

«Hjem til jul» handler om 30 år gamle Johanne (Ida Elise Broch) som er lei av gravende spørsmål om kjærlighetslivet og samfunnets forventinger. Likevel kaver hun til presset og begir seg ut på en desperat jakt for å finne en partner hun kan ta med seg hjem til jul.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Netflix-filmen «The Dirt».

Serien regisseres av Per-Olav Sørens, kjent fra seriene «Nobel» og «Kampen om Tungtvannet». Han er samtidig aktuell med en annen Netflix serie som slippes i april; den svenske serien «Quicksand» om en skolemassakre i Stockholm.

Foto:Geir Dokken
Hovedrolleinnehaver Ida Elise Broch og regissør Per-Olav Sørensen startet innspilling for «Hjem til jul» i mars 2019,

Sammen med Ida Elise Broch finner vi både norske, svenske og amerikanske skuespillere. Felix Sandman, Kingsford Siayor og Mads Sjøgård Pettersen spiller potensielle partnere i den seks-episode lange dramakomedien.

I tillegg blir det mulig å skimte andre TV-personligheter som Stian Blipp og Sofie Frøysaa.

LES OGSÅ: Nolan har funnet hovedrolleinnehaveren til sin neste film.

– Vi er veldig spent på denne morsomme historien med en kvinnelig hovedrolle, fordi vi tror at universelle temaer som kjærlighet, ambisjon og kampen mot forventninger, særlig rundt jul, vil resonnere godt med publikum både i Norden og i resten av verden, skriver Tesha Crawford i Netflix i en pressemelding.

Det er foreløpig ikke kjent når serien får premiere på strømmetjenesten.