Ricky Gervais avslører «hemmeligheten» bak gjennombruddet

Ricky Gervais fotografert under en visning av Netflix-serien «After Life» i New York.
Komiker og skuespiller Ricky Gervais fikk gjennombruddet sitt da han var i slutten av 30-årene. Det er han glad for.

I dag er briten 57-år og opplever stor suksess med den nye Netflix-serien sin «After life», som får toppskår av anmelderne.

Nå forteller mannen, som i sin tid skapte den klassiske dokukomedien «The Office» hvorfor han synes det var bra å lykkes med komedie i voksen alder.

LES OGSÅ: Vitset om Michael Jackson under podcast-innspilling.

– Jeg holdt ikke på med det da jeg var i 20-årene. Gud. Jeg hadde vært elendig. Jeg visste ingenting. Jeg kan ikke engang forestille meg hva jeg ville ha snakket om, sier han ifølge The Sun. Han legger til:

– Før jeg kunne få det til, måtte jeg bli en man kan relatere til. Å bli fet, gammel og stygg hjalp til med det.

Komikeren er kjent som en svært ivrig Twitter-bruker. Til New York Times sier han at han ofte finner materiale til komishow på det sosiale mediet.

– Dersom jeg mangler litt materiale, så søker jeg opp provoserende ting på Twitter. Der finner du de mørkeste kroker, og det er det fine: Før måtte jeg møte disse skrullingene, som Clarice Starling måtte møte Hannibal Lecter. Men nå kan jeg finne gærningene i trygge omgivelser – i min egen stue.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Netflix-filmen «The Dirt».

Han skyter inn:

– Jeg har 13 millioner følgere. Det er egentlig hele verden. Så tvitrer jeg: Hva er det ene temaet du aldri skal tulle med? Noen går rett i fella og sier noe slikt som «Psoriasis». Da har jeg 10 minutter bare der.

(©NTB)