Den første traileren til «Stranger Things» sesong 3 er ute

Stillbilde fra sesong 3 av «Stranger Things».
Siden 2016 har den paranormale serien «Stranger Things» trukket tilskuere rundt om i verden. I sommer kommer den etterlengtede tredje sesongen, plassert om lag ett år etter at forrige sesong tok slutt.

«Stranger Things» er plassert på 80-tallet og omhandler en gruppe tenåringer som undersøker mysteriene i hjembyen Hawkins, Indiana. Ifølge IndieWire er serien blant de mest populære strømmeseriene i verden.

Det er bekreftet at sesongen blir tilgjengelig på Netflix fra 4. juli med åtte ferske episoder. I fjor røpte «Stranger Things»-skaperne, Duffer-brødrene Matt og Ross, at det er planlagt å lage til sammen fire sesonger om Eleven og vennene.

LES OGSÅ: Telefonstorm i Norge etter visning av Jackson-dokumentar.

Nå har det endelig kommet en offisiell trailer som forbereder tilhengerne på hva de kan vente seg i sommer.

Hele vennegjengen er på plass, inkludert mange nye ansikt. Millie Bobbie Brown, Winona Ryder, David Harbour og Finn Wolfhard spiller alle sentrale karakterer i serien. Nye tilskudd er blant annet Maya Hawke, datteren til selveste Uma Thurman og kjent fra serien «Little Women». Cary Elwes, kjent for «Prinsessebruden», skal påta seg rollen som Hawkins’ ordfører.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Sisters Brothers».

Siden både tredje, og fjerde, sesong ble bekreftet, har Netflix sluppet små drypp fra småbyen Hawkins i Indiana. Blant annet en reklamevideo fra byens nye kjøpesenter, som tilsynelatende vil ha en sentral rolle i den kommende sesongen.