Stjerneskuespillere arrestert

Felicity Huffman og Lori Loughlin er mest kjent for sine roller i henholdsvis «Desperate Housewifes» og «Full House». Nå er begge involvert i det som beskrives som en av de største svindelsakene i forbindelse med skoleopptak i amerikansk historie.
Skuespillerne Felicity Huffman og Lori Loughlin er blant de 50 arresterte i det som beskrives som en av de største svindelsakene i forbindelse med skoleopptak i amerikansk historie.

Det melder NBC News.

Ifølge nyhetskanalen handler saken om at foreldre skal ha forsøkt å bestikke trenere og beslutningstakere for å få sine barn inn på prestisjefylte utdanningsinstitusjoner, såkalte eliteskoler.

50 personer skal være arrestert i saken, inkludert Felicity Huffman og Lori Loughlin.

LES OGSÅ: Forsvarer Michael Jackson.

Huffman er mest kjent for å ha spilt Lynette Scavo i ABC-serien «Desperate Housewifes», som har blitt sendt på TV 2 i Norge under tittelen «Frustrerte Fruer». Rollen har blant annet sikret henne en Emmy-pris i kategorien «beste skuespillerinne».

Loughlin på sin side er kjent for rollen som Rebecca Donaldson i ikoniske «Full House», en rolle hun de senere år har gjenopptatt i Netflix-oppfølgerserien «Fuller House».

Påtalemyndighetene hevder ifølge ABC 7 News at det skal ha blitt jukset med både karakterer og atletiske meritter for å sikre opptak til de mest prestisjefylte utdanningsinstitusjonene.

LES OGSÅ: Erykah Badu til Norge.

Både Felicity Huffman og Lori Loughlin er siktet i saken.

Loughlins ektemann, designeren Mossimo Giannulli, er også siktet, mens Huffmans ektemann, den kjente skuespilleren William H. Macy, ikke skal være siktet i saken.

Foto:Kyle Grillot | Reuters | NTB Scanpix
Felicity Huffman og ektemannen William H. Macy fotografert under Emmy-utdelingen i 2018.