«Beverly Hills»-pappaen Jed Allan er død

I sin tid var «Beverly Hills 90210» litt av en TV-hit. Nå er castet rammet av det andre dødsfallet på kort tid, da Ian Ziering (midten) sin «TV-pappa» er gått bort.
Såpeveteranen Jed Allan er død, melder Variety. Han ble 84 år.

Den amerikanske skuespilleren Jed Allan ble godt kjent i rollen som Rush Sanders i «Beverly Hills 90210», ungdomsserien som han spilte ifra 1994–1999.

Allans rollefigur var pappaen til Ian Zierings Steve Sanders – en av seriens hovedroller. På Instagram hyller Ziering nå motspilleren sin.

«Så trist at vi har mistet enda en kollega fra 90210», skriver han – med tanke på at skuespilleren Luke Perry gikk bort for bare en uke siden.

LES OGSÅ: Stort oppstyr når «The Handmaid’s Tale»-oppfølgeren lanseres.

Han beskriver videre Allan som «en fantastisk mann å arbeide med» – og skriver at han vil bli savnet.

Før «Beverly Hills»- innsatsen medvirket Allan blant annet i såpemaratonen «I gode og onde dager»», der han i 1977–1985 figurerte i rollen som Don Craig. Han medvirket også i serien «Santa Barbara» fra 1986–1993.

I senere år har vi sett Allan i serier som «Six feet Under» og «CSI: Miami», og den aller siste rollen hans var i «The Bay» (2011–2012), skriver TT.

LES OGSÅ: John Mayer til Norge.

En nyhet av et lysere slag fra Beverly Hills-leiren er at Fox har bestilt en såkalt «reboot» av sin gamle TV-serie. Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green og Gabrielle Carteris er alle klare til å spille seg selv – i en metaserie.

(©NTB)