Ny Warner-sjef:

Usikker på «Game of Thrones»’ videre liv

Bilde fra «Game of Thrones», her ved Emilia Clarke.
Den ferske underholdningssjefen i Warner Media, Bob Greenblatt, er usikker på hva som skjer med «Game of Thrones»-universet når serien er over.

Greenblatts jobb inkluderer ansvaret for HBO og suksesserier som «Game of Thrones», som avsluttes med en åttende og siste sesong denne våren. Etter det er Greenblatt usikker på om det fantastiske universitet rundt Westeros’ sju kongedømmer lever videre i en eller flere såkalte spin-off-serier og hvordan de eventuelt skal håndteres.

LES OGSÅ: Den amerikanske skuespilleren Luke Perry er død.

Det er tidligere blitt sagt at HBO utvikler manus til ikke mindre enn fem serier som skal utspille seg i fantasiverdenen skapt av forfatter George R.R. Martin. Bare en av seriene, som er lagt til en tid 10.000 år før «Game of Thrones», har gått videre til pilotstadiet.

– Jeg tror det er en veldig god idé å forsøke å finne en måte å gå videre med «Game of Thrones»-verdenen, dersom det virker fornuftig fra et kreativt synspunkt og alle er med på det, sier Greenblatt til The Wrap. Samtidig er han urolig for å gå på en smell dersom ikke eventuelle nye serier når opp til originalseriens nivå.

LES OGSÅ: Roskilde får kraftig kritikk etter booking.

– Er det mulig å lage to spin-off-serier? Jeg vet ikke. Jeg mener, jeg er ikke engang sikker på om det går an å lage én, sier underholdningssjefen.

(©NTB)