TV 2 satser på amerikansk suksesskonsept – med spinnvill deltakerliste

Når den hederskronte amerikanske gameshowveteranen «Family Feud» omsider får norsk avlegger, stiller blant andre Lilli Bendriss (foran t.v.) til familieduell mot Sophie Elise Isachsen.
Gamle TV-show blir som nye når TV 2 nå prøver seg med en norsk utgave av den amerikanske gameshowklassikeren «Family Feud» i beste sendetid lørdager.

«Familieduellen» får premiere 9. mars, i sendetiden ledig etter «Hver gang vi møtes», og programleder er Klaus Sonstad – erklært og mangeårig «Family Feud»-fan.

– Derfor synes jeg det er stor stas å få æren av å lede den norske utgaven på TV 2. Dette er perfekt familieunderholdning på en lørdagskveld. Konseptet er like enkelt som det er genialt, så alle hjemme i stuene kan være med å gjette sammen med familiene i studio, sier Sonstad.

LES OGSÅ: Netflix med helnorsk horror-serie.

Konseptet går ut på at to kjendiser tar med seg familiene sine i studio. Der skal deltagerne gjette seg frem til hva de tror flest nordmenn har svart på spørsmål om alt mellom himmel og jord. Vinnerfamilien kan skjenke 50.000 kroner til et selvvalgt veldedig formål, melder kanalen.

Og de kjendisene som TV 2 kan skilte med i første omgang av «Familieduellen», er blant andre:

Per Sandberg og Bahare Letnes, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, Lilli Bendriss, John Arne Riise, Katarina Flatland og Sophie Elise.

LES OGSÅ: HBO nekter å etterkomme klagebrev.

– Det er utrolig gøy for oss i TV 2 å presentere «Familieduellen» for norske tv-seere. «Family Feud» har vært en stor suksess i blant annet USA i årtier, sier TV 2s programredaktør, Jarle Nakken.

(©NTB)