Bekrefter ryktene:

Miley Cyrus tilbake i mørk TV-serie langt fra «Hannah Montana»

Miley Cyrus fotografert under American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute to George Clooney på Dolby Theatre i Hollywood.
Etter å ha vært blanktskurt Disney-barnestjerne i «Hannah Montana» vender Miley Cyrus nå tilbake til TV-ruten for alvor i en svart og dystopisk science fiction-serie.

Cyrus bekreftet ryktene om rollen i femte sesong av Netflix-serien «Black Mirror» da hun gjestet radioverten Howard Stern nylig, skriver Hollywood Reporter.

Å vende tilbake som skuespiller var en «åpenbaring» for Miley Cyrus, som i intervjuet sa hun «alltid hater alt hun gjør i etterkant».

– Dette var første gang jeg har gjort noe ferdig og virkelig vært stolt av innsatsen min, sa hun om «Black Mirror». Hun beskriver rollen sin som dynamisk, og med mange ulike sider.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Alan Walkers debutalbum.

Innspillingen foregikk i Sør-Afrika i november – samtidig som Cyrus hjem i Malibu brant til grunnen i den store skogbrannen.

– Det var en svært merkelig og lærerik opplevelse for meg fordi jeg var langt hjemmefra, og serien er allerede svært mørk. Jeg lærte mye om meg selv, som jeg brukte i rolletolkningen.

LES OGSÅ: Flere store navn til Oslo-festival.

I 2019 slipper Cyrus nytt album. I mellomtiden skal hun sammen med Sean Ono Lennon og Mark Ronson gjøre sin versjon av John Lennon/Yoko Ono sin julelåt Happy Xmas (War Is Over) på helgens utgave av «Saturday Night Live».

(©NTB)