Sheriffen rir videre til «Walking Dead»-filmer

Sheriff Rick Grimes – spilt av Andrew Lincoln i ni sesonger – forlater ikke «The Walking Dead»-universet likevel. I stedet blir det tre filmer.

Tidligere i høst hevdet seriens produsent Scott Gimple at man hadde «nok innhold til ti år».

Denne uken ble det klart at dette også omfatter tre AMC Originals-filmer, der sheriffen på ny blir å se. Det melder blant andre IGN.

LES OGSÅ: Det blir mer «Breaking Bad».

Disse filmene vil ta opp tråden der «The Walking Dead» i TV-versjon sa takk og farvel til rollekarakteren. Det ble ikke det dramatiske dødsfallet som mange hadde ventet i et nytt, grusomt zombieoppgjør – derimot overlevde Lincolns rollekarakter i episoden «What Comes After».

Vil fortsette fortellingen i en serie filmer

– Dette er ikke slutten på Rick Grimes’ historie. Vi kommer til å fortsette fortellingen i en serie filmer. Det er mye å berette, het det fra Gimple, som sier at selv om filmene er beregnet på AMC, vil de være av kinofilmformat.

LES OGSÅ: Lanserer nytt band – en ny norsk supergruppe?

I første film ut vil seerne få vite hvor Rick Grimes havner etter å ha blitt tatt til fange – og hva han vil møte i «et annet hjørne av zombieapokalypsen».

Andre Lincoln skal ha ønsket å tilbringe mer tid sammen med familien, noe filminnspillinger vil være mer tilrettelagt for enn TV-innspilling.

(©NTB)