Nyhet

Will Smith produserer film om livet til Queen Latifah

Will Smith skal produsere en biografi om hiphop-artist og skuespillerinne Queen Latifah, melder Deadline. De to har vært nære venner i årevis, og begge begynte sine karrierer innen musikk på slutten av 1980-tallet.

"Vi kom inn i denne bransjen sammen, og hip-hop har formet oss. Det er mer enn bare musikk - det har hatt en dyp innvirkning på vår kultur og vårt samfunn," sa Queen Latifah, hvis virkelige navn er Dana Elaine Owens i en uttalelse.

Både Will Smith og Latifah har markert seg i musikkverdenen, men har også hatt suksessrike karrierer innen film og TV. Smith lanserte nylig podcasten Class Of '88, der en episode fokuserer på Queen Latifahs betydning innad hiphop.

De siste årene har Latifah hovedsakelig fokusert på skuespillerkarrieren, med roller i filmer som Valentine's day, Bringing Down The House og Hairspray. Hun ble den første kvinnelige hiphop-artisten som ble nominert til en Oscar for sin rolle som fengselsbetjent Mama Morton i 2003-musikalen Chicago.


I 2021 fikk Queen Latifah oppmerksomhet da hun under en takketale på BET Awards åpent bekreftet sitt forhold til partneren Eboni Nichols, og avsluttet med ordene "Happy Pride". Til tross for langvarige spekulasjoner om privatlivet hennes, hadde hun tidligere valgt å ikke kommentere sin seksualitet offentlig.

Hennes siste album, Persona, ble gitt ut i 2009.

LES OGSÅ: Gwen Stefani er tilbake etter sin "Sweet Escape"

ANNONCE