Nyhet

Ny konsoll for innholdsskapere gjør det lettere å være kreativ

MX Creative Console skal gjøre det enklere for innholdsskapere å arbeide smart og raskt

Når det gjelder å skape kreativt innhold gjennom programmer som Photoshop, Lightroom, Premiere Pro og mer, kan det være en stor utfordring. Programmene er kapable til mye, og det kan være vanskelig å huske hurtigtaster og menyer som løser oppgavene.

Nå har Logitech lansert sin nye MX Creative Console, som er designet spesielt for å hjelpe kreative innholdsskapere med å omdefinere deres arbeidsflyt, slik at det blir enklere og raskere for dem å fullføre prosjektene sine.

MX Creative Console er skapt i samarbeid med Adobe, og består av et tastatur med dynamiske displaytaster, som skal gjøre det lett å få tilgang til og utføre de viktigste handlingene i Adobes kreative programmer. I tillegg er det et justeringshjul som kan tilpasses og fungerer som en smart navigasjonskontroller, og det skal være enkelt å integrere apper på både Windows og Mac.


Tastaturet består av ni displaytaster som kan settes opp etter brukernes behov, både med farger og funksjoner. Det er også to knapper som kan programmeres med opptil 15 forskjellige handlinger per applikasjon.

Justeringshjulet er en analog kontroll som kan brukes for forskjellige handlinger som zoom, justeringer, og mye mer.


Logitech forteller at det sammen med MX Creative Console følger et gratis tre måneders abonnement på Adobe Creative Cloud, slik at det er mulig å prøve de mange kreative mulighetene den nye maskinvaren gir.

Prisen vil være på omkring 2.700 kroner.

LES OGSÅ: Marshall lanserer trådløse øretelefoner for musikkelskere


ANNONCE