Nyhet

Linkin Park-fans må signere et falskt dokument for å delta på et mystisk arrangement

Linkin Park planlegger en mystisk kunngjøring foran et levende publikum i dag, med deltakere som signerer et dokument på forhånd

Linkin Park skal annonsere noe foran et livepublikum senere i dag, men de har insistert på at deltakerne skal signere et dokument på forhånd. Arrangementet kommer etter at bandet teaset en mystisk nedtelling på sosiale medier.

Linkin Park delte en klokke som teller ned fra 100 timer, men da nedtellingen ble avsluttet 28. august begynte klokken å telle opp igjen til den nådde null.

Bandet delte deretter nedtellingen igjen med bildeteksten: "Det er bare et spørsmål om tid ...". Klokken brøt deretter ni timer og fem minutter inn, noe som førte til spekulasjoner blant fansen om at musikk ville bli utgitt 5. september, rapporterte NME.


Linkin Park bekreftet senere dette, og avslørte at tidtakeren telte ned til 100 timer og at noe ville bli annonsert foran et direktesendt publikum.

Nå, i forkant av arrangementet senere i kveld, har det kommet frem at den utvalgte gruppen av fans som er invitert til kunngjøringen, har måttet signere et dokument for å sikre at detaljer om arrangementet holdes hemmelig.

Et skjermbilde av dokumentet ble delt på Reddit og ga fansen litt mer innsikt i hva de kan forvente.


 

Waiver for Sept 5 event
byu/Necessary-Isopod-862 inLinkinPark

 


I dokumentet står det ikke hva det hele dreier seg om - eller hvor arrangementet skal finne sted. 

Linkin Park ber  fansen signere et dokument som gir samtykke til at bandet kan filme dem for senere bruk. I tillegg skriver de under på at de frivillig har sagt ja til å kjøre ut til det hemmelige arrangementet. Dokumentet skal forhindre at noen prøver å stoppe eller hindre produksjon, distribusjon eller annen utnyttelse av arrangementet.

Mange fans har spekulert i at bandet kan forberede seg på å dele nyheter om en ny sanger, etter Chester Benningtons død i 2017 og Linkin Parks påfølgende pause.


Tidligere i år ble det rapportert at de planla en turné i 2025 og muligens ønsker å rekruttere en kvinnelig sanger for å etterfølge den avdøde forsangeren, men ingenting er offisielt bekreftet.

Fans spekulerte først i at Sum 41s Deryck Whibley ville bli annonsert som ny forsanger etter at det kanadiske bandet også teaset en kunngjøring forrige uke. Sum41-frontmannen fortalte imidlertid fansen på Instagram at han "ikke begynner i Oasis ... eller Linkin Park. Eller noe annet band for den saks skyld".

Tidligere i år sa Mike Shinoda følgende i et intervju med NME angående spekulasjoner om nye utgivelser fra bandet:


"Det er ingenting planlagt akkurat nå. Jeg pleier bare å si når det er nyheter, jeg skal gi deg nyhetene. Vi har jobbet med det en stund, og jeg tror forventningene våre til hva som utgjør en skikkelig gjengivelse, er ganske høye, " delte han.

Han fortsatte: "Jeg liker ikke å legge ut Greatest Hits-materiale eller remastere ting som vi har gjort, så hvis vi skulle gjøre en ny utgivelse av et av Linkin Park-albumene våre, vil vi at det skal være en stor greie."

Siden den gang har Linkin Park gitt ut den tidligere uhørte "Friendly Fire" med Bennington på vokal, som opprinnelig ble spilt inn for bandets 2017-sesjoner for One More Light. De ga også ut albumet Papercuts (Singles Collection 2000-2023) i april i år, som er en samling av bandets bestselgende låter de siste to tiårene.


Popstjerner i selvforsvar: vil redefinere "jobbbeskrivelsen" for kjendiser

 

ANNONCE