Nyhet

Elton John lider av alvorlig øyeinfeksjon

Elton John avslører at han lider av en alvorlig øyeinfeksjon som har forårsaket nedsatt syn på det ene øyet.

Elton John har lidd av en alvorlig øyeinfeksjon som har ført til at han har nedsatt syn på det ene øyet. Det britiske popikonet åpnet opp om situasjone på Instagram, og forklarte at problemene begynte tidligere i sommer.

«Jeg har hatt en alvorlig øyeinfeksjon som dessverre har ført til at jeg har nedsatt syn på det ene øyet. Jeg helbreder, men det er en ekstremt langsom prosess, og det vil ta tid før synet kommer tilbake til det berørte øyet», skrev han i sitt innlegg.

Elton John uttrykte takknemlighet til det medisinske teamet og familien som har tatt vare på ham de siste ukene. Han delte også at han tilbrakte sommeren rolig hjemme for å komme seg og føler seg positiv til fremgangen så langt.


 


I fjor avsluttet Elton John sin siste tur, Farewell Yellow Brick Road Tour, som gikk fra 2018 til juli 2023 og endte i Stockholm. Turneen samlet inn over 900 millioner dollar, noe som gjør den til den mest innbringende turneen gjennom tidene, før den nylig ble overgått av de pågående turneene til Taylor Swift og Coldplay.

LES OGSÅ: Tom Petty & The Heartbreakers-albumet får ny utgivelse - med tidligere uutgitt materiale

ANNONCE