Nyhet

Detaljer: Diddy under selvmordsvakt

Sean «Diddy» Combs blir holdt på selvmordsvakt i varetekt etter å ha blitt nektet kausjon, sier kilder til People. Artisten, som er anklaget for sexhandel og utpressing, skal være i sjokk.

Sean «Diddy» Combs ble arrestert i New York tidligere denne uken og er nå varetektsfengslet, mistenkt for sexhandel og utpressing. Søknaden hans om å bli løslatt mot kausjon har blitt avslått, og kilder sa til magasinet People at han nå er under selvmordsovervåking som en forholdsregel. Det opplyses at artisten er i sjokk og at hans psykiske helse er usikker.

I mellomtiden har tekstmeldinger mellom Diddy og ekskjæresten Cassie Ventura blitt offentliggjort. Tidligere i år ble en overvåkingsvideo som viser Diddy misbruke Cassie sluppet, og under onsdagens varetektsavhør ble tekstmeldinger fra Diddy lest opp, melder E Online.

I en av meldingene skriver Diddy: «Ring meg, politiet er her». En annen leser: "Jeg har seks barn. Ring, jeg er omringet." Cassie skal ha svart: "Det er sykt at du synes det er greit å gjøre det du har gjort."


Diddys advokat, Marc Agnifilio, sier at anklagene mot hans klient er falske og uttrykte sin skuffelse over tiltalen i et intervju med CNN. Diddy har også tidligere vært anklaget for grove seksuelle overgrep og menneskehandel, men har avvist alle anklager.

Aktor: "Diddy drev et imperium av sexforbrytelser"

ANNONCE