Nyhet

Benningtons mor føler seg sviktet av Linkin Park

Chester Benningtons mor, Susan Eubanks, uttrykker sterk skuffelse over at Linkin Parks gjenforening og nye sanger, Emily Armstrong, ikke ble informert om til familien.

Linkin Park ble nylig gjenforent, syv år etter at sangeren Chester Bennington døde, med en ny line-up med Emily Armstrong fra Dead Sara som erstattet Bennington på vokal.

Susan Eubanks, Benningtons mor, har nå skrevet en spalte publisert i Rolling Stone, der hun uttrykker sin følelse av svik. Hun mener at bandet hadde lovet å informere familien om fremtidsplanene, noe som ikke ble noe av.

Eubanks er kritisk til at Armstrong nå synger sangene sønnen hennes en gang gjorde, og at Benningtons ekskone og sønn heller ikke ble informert om gjenforeningen. Hun beskriver hvor vanskelig det var å høre Armstrong synge og anklager bandet for å prøve å viske ut fortiden.


"Det føles som om de [bandet, red. anm.] virkelig prøver å slette fortiden. De spiller sanger som Chester sang. Jeg vet ikke hvordan fansen tar det, men jeg vet hvordan jeg tar det - at Armstrong synger sønnens sanger er sårende", skriver hun.

Linkin Parks avgjørelse har også vakt oppmerksomhet ettersom Armstrong har blitt knyttet til kontroverser som Scientology og den dømte voldtektsmannen Danny Masterson, noe som har bidratt til ytterligere kritikk av bandets valg.

Bandmedlem Mike Shinoda og Emily Armstrong har forsvart gjenforeningen, med Armstrong som forklarer at hun ønsker å hedre Bennington med innsatsen sin.


Linkin Parks nye sanger om Benningtons arv: "Vil gjøre han stolt"

ANNONCE