Nyhet

100 års historie pakkes ned i nye – dyre – hodetelefoner

Bang & Olufsens nye Beoplay H100 lover uovertruffen kvalitet og en meget, meget høy pris

De nye hodetelefonene, Beoplay H100, er en videreutvikling av Beoplay H95, og produsenten lover at H100 leverer 'uovertruffen lyd i høy kvalitet, unik digital støyreduksjon, en modulær konstruksjon, og et vakkert design'.

Det er store ord, men med en pris på nesten 17.000 kroner bør det også være store, og høyere, forventninger til det nye headsettet.

I en pressemelding forteller Kristian Teär, CEO for Bang & Olufsen, at Beoplay H100 skal overgå alt de har oppnådd i kategorien gjennom snart 100 år.


Beoplay H100 har et ripebestandig berøringsgrensesnitt i herdet glass på siden, en avtagbar hodebøyle pakket inn i spesialstrikket tekstil, og øreputer laget av mykt lammeskinn.

Det nye headsettet er utstyrt med 40 mm spesiallagde titanenheter, montert bak en aluminiumsgrill og kommer i tre farger: Infinite Black, Hourglass Sand og Sunset Apricot.


Til slutt opplyser Bang & Olufsen at H100 er produsert i tråd med deres sirkulære prinsipper, noe som betyr at det er designet fra deres vugge-til-vugge-prinsipp, og produsenten forventer at øreputene får en offisiell sertifisering i løpet av 2025.

LES OGSÅ: Nytt headset for sportsfolk lover høy grad av komfort

ANNONCE