Nyhet

TMZ får kritikk for bilder av død stjerne - avpublisert

TMZ har møtt hard kritikk og depubliserte bilder som viste deler av den avdøde artisten Liam Payne. Flere offentlige personer uttrykte sin misnøye på sosiale medier før bildene ble fjernet.

Den amerikanske gossipblekka TMZ har fjernet bilder som viste deler av den avdøde artisten Liam Paynes kropp, etter omfattende kritikk, melder Hollywood Reporter.

Payne, tidligere medlem av One Direction, døde etter å ha falt fra tredje etasje på et hotell i Buenos Aires i Argentina sent onsdag kveld norsk tid.

TMZ sier de mottok bilder som viser Paynes kropp på et treterrasse på hotellet, med bord og stoler i nærheten. Siden valgte imidlertid å kun publisere bilder der midjen og den ene armen hans er synlige.


Flere offentlige personer kritiserte publiseringen på sosiale medier før TMZ fjernet bildene.

«TMZ, dere burde skamme dere.», skrev BBC-programleder Ryan Clark i et innlegg på X. Sangerinnen Alessia Carra uttrykte også sin misnøye, og kalte publikasjonen «gross».

Verken TMZ eller deres grunnlegger Harvey Levin har kommentert hvorfor bildene ble publisert eller beslutningen om å avpublisere dem.


Det er ikke første gang TMZ har blitt kritisert for sin journalistikk. I 2020 ble de sterkt kritisert for raskt å ha rapportert om dødsulykken til Kobe Bryant og datteren hans i en helikopterulykke, før de ble formelt identifisert av legen.

LES OGSÅ: Tidligere One Direction-medlem Liam Payne er død

Den britiske artisten Liam Payne, tidligere medlem av One Direction, er død etter å ha falt fra en balkong på et hotell i Buenos Aires. Han var 31 år gammel.

Den britiske sangeren Liam Payne er død etter å ha falt fra en balkong i tredje etasje på et hotell i Buenos Aires, melder argentinske medier.


Payne, som var 31, ble først kjent som medlem av boybandet One Direction. Bandet ble dannet i forbindelse med tv-programmet The X Factor og ble raskt et internasjonalt fenomen med flere topplister og fire verdensturneer. Gruppen blir ofte beskrevet som Storbritannias største boyband og har vunnet flere priser, inkludert Brit Awards og Billboard Music Awards.

Etter at gruppen splittet seg i 2016, fortsatte Payne med en vellykket solokarriere. Hans første singel, "Strip That Down", som han skrev sammen med blant andre Ed Sheeran, nådde nummer ti på den amerikanske Billboard-listen. I 2019 ga han ut sitt første soloalbum, LP1, og ble nominert til flere priser i løpet av sin solokarriere. Han har også samarbeidet med artister som Rita Ora og J Balvin.

Ifølge det argentinske nyhetsbyrået La Nacion ble Payne funnet død etter å ha falt fra balkongen på et hotell i bydelen Palermo i Buenos Aires. Nyhetsbyrået Reuters melder at politiet i utgangspunktet ble varslet om en "aggressiv mann som kan være påvirket av narkotika og alkohol", men, hvorvidt dette angår Payne eller ikke, forblir spekulasjoner.


RELATERT INNHOLD

ANNONCE