Nyhet

Oasis-fans gjemmer narkotika i forkant av neste års konserter

Avhengighetsrådgivere advarer om at narkotika blir blant annet gravet ned i Manchesters Heaton Park i forkant av Oasis-gjenforeningskonserter neste år. Fansen finner ulike måter å smugle narkotika inn på, og arrangørene blir bedt om å være på vakt.

Det var i august at Oasis meldte deres etterlengtede gjenforening og annonserte en serie konserter i Storbritannia og Irland. Bandet har uttalt at dette vil være deres eneste show i Europa, men flere konserter i USA, Canada, Mexico og Australia har i ettertid også blitt annonsert.

I Manchester skal de spille fem utsolgte kvelder på Heaton Park, hvor rundt 80.000 fans forventes å delta.

Ifølge Providence Projects rehabiliteringssenter fortalte avhengighetsbehandlingsmedlemmer til avisen The Sun at narkotika allerede er gjemt i parken.


«Vi vil advare arrangørene om å være ekstra på vakt», sier de og legger til at folk har rapportert om ulike måter å smugle narkotika på, blant annet gjennom glødepinner, leker, varer og gipsavstøpninger. Det er også blitt rapportert at det allerede er noen som har begitt seg ut for å begrave stoffer under bakken i området av parken som kommer til å være avlukket neste år. 

Paul Spanjar, direktør for behandlingssenteret, kommenterer dataene til avisen:

"Enten det er tilsmussete ecstasy-piller, kokain-indusert hjerteinfarkt eller cannabis-indusert psykose, er realiteten at selv om narkotikabruk kan føles relativt trygt og sosialt akseptert, leker du fortsatt med døden."


Liam Gallagher, vokalist i Oasis, kommenterte nyhetene med en spøkefull tweet:

"Jeg gjorde det for mange år siden da jeg skulle se paven i HP, det er ikke noe nytt."

 


 


Da en fan senere spurte ham på X: «Hvem er disse kildene og hvorfor snakker de alltid med The Sun», svarte han: «Fordi de ikke har noen sjel».

LES OGSÅ: Britisk TV-kanal ba om unnskyldning for Gallaghers språkbruk

ANNONCE