Nyhet

Oasis avslører oppvarmingen til neste års turné

Oasis gjenforenes for første gang siden 2009, og nå er det klart at blant annet Richard Ashcroft og Cast vil slå seg sammen på deres etterlengtede turné i Storbritannia og Irland i 2025, ifølge The Independent.

Neste sommer vil Liam og Noel Gallagher returnere Oasis til scener i Storbritannia, Irland, Canada, USA, Mexico og Australia. Dette blir bandets første konserter siden 2009.

Det har vært mye spekulasjoner om hvem som skulle få æren av å varme opp for Gallagher-brødrene. Så langt er det bare bekreftet at Cage The Elephant blir med bandet på den nordamerikanske etappen av turneen.

Nå melder imidlertid The Independent at Richard Ashcroft, tidligere sanger i The Verve, og gruppen Cast vil åpne på alle konserter i Storbritannia og Irland. Cast ble også med Liam under hans jubileumsturné for albumet Definitely Maybe tidligere i år.


Kilder nær bandet opplyser at Cast vil være den første som går på scenen, etterfulgt av Ashcroft som soloartist, før Oasis til slutt går på. En offisiell bekreftelse er ventet neste uke.

LES OGSÅ: Oasis-fans gjemmer narkotika i forkant av neste års konserter

ANNONCE