Nyhet

Nytt gamerheadsett utviklet i samarbeid med e-sportsatleter

Det nye Alienware Pro Headset lover banebrytende teknologier som imøtekommer gamernes behov

Alienware, som vi nok først og fremst kjenner fra deres gamer-laptops, har nylig lansert et nytt headset, Alienware Pro. Dell Technologies – som eier Alienware – har jobbet sammen med e-sportslaget Team Liquid for å kombinere kunnskap fra e-sportsverdenen med deres egen lydekspertise for å skape et sett avanserte høretelefoner for den seriøse gameren.

Det over-ear headsettet Alienware Pro er således utstyrt med 50mm graphene-belagte driverenheter, og har fått hybrid støyreduksjon som støttes av 2 AI-baserte mikrofoner, som sørger for at det kun er gameren sin stemme som høres av de andre spillerne.

Produsenten forteller videre at øreklokkene er laget i mykt skinn med memory foam, som skulle sikre god komfort og bidra til passiv støyreduksjon. Til slutt er selve lydprofilen optimalisert for konkurransegaming takket være samarbeidet med Team Liquid.


En av tingene som er lagt vekt på i utviklingen av hodetelefonene, er at lydsignalene oppfanges presist, slik at det er tydelig hvor lyden kommer fra.

De to AI-mikrofonene er, ifølge Dell Technologies, blitt trent til å oppdage og eliminere bakgrunnslyder, og forbedre stemmeklarheten, noe som blant annet skulle bety at klikk fra tastaturet ikke høres under spilling.

Batterilevetiden er på opptil 70 timer, og kan kobles til datamaskinen via USB-C, bluetooth eller en 2,4 GHz forbindelse. Til slutt støtter det både PC, smarttelefon og konsoll.


Headsettet skal treffe markedet her i løpet av oktober, men prisen er ennå ikke oppgitt – men billig blir det neppe, hvis jeg kjenner Alienware rett.

LES OGSÅ: Ny konsoll for innholdsskapere gjør det lettere å være kreativ

ANNONCE