Nyhet

Neil Young viser sin støtte til Kamala Harris

Rocklegenden har offentlig gitt sin støtte til Kamala Harris som USAs neste president.

Neil Young beskriver Kamala Harris som en "ærlig og rettferdig sannhetsforteller" i et innlegg på nettstedet hans, Neil Young Archives.

I løpet av sin karriere har Young vært politisk frittalende og har ofte rettet kritikk mot tidligere president Donald Trump. Med valget bare tre uker unna, har han nå valgt å støtte Harris, og fremhever hennes erfaring i Det hvite hus og hennes klarhet i hennes politiske ledelse.

«Hun unngår ikke spørsmål og går rett på sak», skriver han.


Han trekker frem Harris som en handlingsorientert leder som er «ung nok til å lede landet gjennom flere lyse år fremover» og som ikke nøler med å stå opp mot kriminalitet og forsvare lov og orden i USA.

I tillegg tror Young Harris vil utfordre landets milliardærer og kreve at de betaler sin rettferdige del av skatten, uten å skylde dem noen tjenester.

Young tillot tidligere Harris' medkandidat, Tim Walz, å bruke sangen hans "Rockin' In The Free World" under kampanjen deres, etter at han tidligere saksøkte Donald Trump for uautorisert bruk av den samme sangen.


Han slutter seg nå til en lang rekke musikere som offentlig støtter Harris, inkludert Taylor Swift, Stevie Wonder, Billie Eilish, Bruce Springsteen og Beyoncé.

LES OGSÅ - Donald Trump: "Jeg hater Taylor Swift"

ANNONCE