Nyhet

Gallagher-brødrene disser media - gir ikke intervjuer

Brødrene kunngjør at de ikke planlegger å gjøre noen felles intervjuer etter gjenforeningen.

Årsaken er ifølge Liam Gallagher at de er redde for at media skal stille påtrengende spørsmål og forsøke å skape konflikter i forholdet deres, melder NME.

Brødrene Liam og Noel Gallagher, som dannet Oasis sammen på 90-tallet, men splittet seg i 2009 på grunn av krangel, bekreftet i august at de var tilbake på gode forhold og annonserte sin etterlengtede gjenforening.

Selv om ingen planer om ny musikk er annonsert, har de allerede booket flere spillejobber i Storbritannia, Irland, Australia, USA og Mexico. Da de kunngjorde datoer i Storbritannia, avklarte de også at dette ville være de eneste spillejobbene i Europa, og at de ikke har noen planer om å opptre på festivaler neste år.


På sosiale medier, der Liam er aktiv, forklarte han at de ikke ønsker å gjøre intervjuer fordi de er bekymret for at media stiller personlige spørsmål og prøver å finne sprekker i deres nyoppdagede forhold. Han svarte også på et spørsmål fra en fan, og la til at en annen grunn til at de ikke ønsker å gjøre felles intervjuer er at han bare ikke kan ta det.


 

Til tross for mangelen på felles opptredener, har begge brødrene åpnet opp om forholdet deres i separate offentlige uttalelser. Liam har tidligere åpnet opp om forholdet sitt til Noel på sosiale medier og har nå beroliget fansen ved å forsikre at freden er gjenopprettet mellom dem.

Etter å ha tatt en kort pause fra sosiale medier rundt tidspunktet for kunngjøringen av gjenforeningen, har Liam vært aktiv igjen, og spøkte nylig med at han gleder seg til å "blåse kyss til Noel mellom hver sang" under deres kommende spillejobber.


 


 

Britisk TV-kanal ba om unnskyldning for Gallaghers språkbruk

ANNONCE