Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Y is Nature finner opp "spion-pop" på sin debutsingel

Sjekk ut eksklusiv GAFFA-premiere på musikkvideoen til "Transition" nedenfor

Y is Nature slipper i morgen (11. oktober) debutsingelen «Transition», fra det kommende albumet Evasion

Med inspirasjon fra den filmatiske «spionthriller»-sjangeren, utforsker Y is Nature tematikker som fortrolighet, unnvikelse og mistenksomhet, hvor lytteren trer inn i en verden av tvetydigheter. Gjennom myke vokaler, svevende synth-akkorder og fremtredende rytmikk, inviterer Y is Nature lytteren inn i et lydunivers preget av både akustiske og elektroniske elementer.

Y is Nature er et indie og neo-psychedelia inspirert musikkprosjekt initiert av Hjalmar Littauer, som er fungerende produsent og låtskriver med base i eget lydstudio på Christian Kroghs gate i Oslo. Littauer har samlet et mangfoldig team av talentfulle musikere og kulturaktører for å bringe prosjektet, og sjangeren han selv italesetter som "spionpop", til live. Blant bidragsyterne til singelen “Transition” finner vi Ronja Katrin Larsen på vokal, Joel Ring på bass, Axel Skalstad på perkusjon, Sofie Garby på obo og Simon Littauer på synth.

"Låta omhandler en forfulgt, diffus karakter i et vann i skjul fra omverdenen. Sangteksten blir omdreiningspunktet for hele musikkvideoen, som tilfører det visuelle og noir-inspirerte aspektet." forteller Littauer.


Ch-Check it out:

ANNONCE