Nyhet

GAFFA ANBEFALER: OSLOCITYFUCKBOY flytter inn på Ondskapens hotell

Sjekk ut eksklusiv GAFFA-premiere på musikkvideoen til "Skjøt seg i hue" nedenfor!

Har du hørt om Oslocityfuckboy? Hvis ikke; About fucking time :)

I løpet av de siste årene har de spilt på diverse festivaler i by og bygd, solgt ut Parkteateret 3 ganger, spilt på Rockefeller, gitt ut 3 skiver, og 3 musikkvideoer. Bandet har som motto «å spille når som helst, hvor som helst» og går alltid inn med hodet først. De er alltid klare til å rasere et konsertlokale nær deg og lover alltid; hastighet og hud, svette, sjarm og sjel.

"Oslocityfuckboy et Oslobasert rockeband, som fikk navnet sitt kokt opp av insta-poeten Alexander Fallo etter at et av bandmedlemmene ble trakassert på Angst Bar i Oslo", beskriver bandet selv i sitt presseskriv. Man kan lure hva som faktisk went down på Angst.


I april 2024 slapp fuckboysa albumet Alle spiller i band, og begivenheten ble feiret på et smekkfullt Parkteater samme måned. Nå kommer deres første musikkvideo på 3 år. Bandet består av 5 karer, hvor flere til daglig jobber innenfor filmbransjen. Regissør og Trommis OMA Lisberg har skrevet og regissert filmen til "Skjøt seg i hue":

"Vi har laget en musikkvideo som skildrer hvordan et band sin kreative prosess kan dra oss inn i galskap, og det aller mørkeste. Ideen er basert på en sann historie om bandet som forsvant. Med oss på laget har vi hatt, Marius Aaserud, samt både Storyline og Hocus Focus som har sørget for fantastisk etterarbeid. Kudos til aktører som hjelper artister med å lage noe mer enn bare Tiktok-content."  

Ch-Check it Out:


Bandet planlegger nå en turné i 2025, men du kan se dem Live sammen med det legendariske bandet Wee, på en Julekonsert i slutten av November. 

GAFFA ANBEFALER: Y is Nature finner opp "spion-pop" på sin debutsingel

ANNONCE